Mind Brain Body samen sterker met Hypnose

Omschrijving

nicole ruysschaert flyerLesgever:

Dr Nicole Ruysschaert is psychiater-psychotherapeut, hypnosedeskundige in psychotherapie en medische setting, EMDR practitioner en CBT-therapeute. Zij is past-president van ESH en VHYP, bestuurslid van VHYP en ISH International society of Hypnosis. Naast een langdurige ervaring in klinische praktijk, geeft ze opleidingen en supervisie in hypnose in binnen- en buitenland. Zij geeft op talrijke internationale congressen opleidingen, lezingen en workshops over hypnose, zowel in diverse Europese landen als ook in de USA, Canada, China, Iran.

Datum en tijd: 

Vrijdag 15 november 2019, 9:30-17:00

Locatie:

UPC KU Leuven, Leuvensesteenweg 517 te Kortenberg

Doelgroep:

Degenen die de VHYP-basisopleiding reeds voltooiden. Deze module is verplicht voor het curriculum psychotherapie en medische behandelingen en facultatief voor andere curricula.

Inhoud:

De intense interactie mind/brain/body geeft een interessante toegangspoort naar verandering. Je krijgt een overzicht over hoe hypnose een meerwaarde biedt bij mind/body communicatie en hoe je hypnose kan inzetten bij mobilisatie van herstelprocessen, symptoomcontrole en exploratie. We starten met enkele oefeningen in subjectieve biofeedback, diagnostische trance en imaginatie voor herstel via de "inner healer" en Self-Healing".

Bij de explorerende methoden oefenen we met de "somatic bridge" en maak je als deelnemer kennis met  een uitgebreid protocol in diverse stappen voor symbool werk. Ten slotte ontdek je ook hoe hypnotische leeftijdsprogressie een plaats heeft in de aanpak en hoop en motivatie verhoogt.

 

Methode:

Theoretische info, literatuurpakket, slides met theoretisch overzicht en praktijk, werkschema’s, scripts voor oefeningen, dvd en live-demo interactie van en met deelnemers.

Vervolg: in supervisie-sessies krijg je de kans dit verder te integreren in je eigen praktijk.

Accreditering:

Accreditering voor artsen is goedgekeurd.

Deelnameprijs:

Leden 120 euro, niet-leden 150 euro. Inschrijving via de website

pdfKlik hier om de cursusinfo als pdf te download

Activiteit tijden

15 Nov 2019 9:30 AM

15 Nov 2019 17:00 PM

Lesgevers

  • Nicole Ruysschaert

Registratie

€150.00

€120.00

Gelieve in te loggen om in te schrijven

Log hier in

Voor inschrijving heeft u een VHYP account nodig. Indien u die nog niet heeft, klikt u op de knop 'Registreer'.

Registreer
© 2017 VHYP. Alle rechten voorbehouden. Web realisatie: Rex Media